Aşk ve Evlilik

İslami evliliğin güzelliğinde yaşamak

İslami evliliğin güzelliğinde yaşamak…

Zorlaşan hayat koşulları içerisinde eşler, kendilerini eşi tarafından artık anlaşılmadığını düşünüp, stres, geçimsizlik vs. gibi sebeplerle psikolojik sorunlar içinde boğulan bireyler durumuna düşürebilir. Bundan bahisle psikolojik destek almak isteyen kişilerin sayısı azımsanamayacak kadar çoğalmakta ve bu durum büyük bir ticari sektör alanı oluşturmaktadır.

Aşk, İslami Evliliktir.

Elbette ki hastalık boyutuna ulaşan bu durumlar için çiftlerin uzmanlara müracaatının doğru olduğu muhakkaktır ancak, dünyamızın ve insanımızın güzelleşmesinin yegâne temeli İslami evliliğin bir ahlak, bir yaratılış, yani bir fıtrat olduğunun yaygınlaşmasına bağlıdır.

İnsan, fıtratından uzaklaştığı ölçüde mutsuzluğu ve huzursuzluğu da o ölçüde çoğalır. İslami evliliğe göre ahirete götürebileceğimiz iman ve ameller listesi önemlidir. Bunu hesap ederek yaşanan bir İslami evlilik dünyevi sıkıntılara göğüs gerdirir ve olumsuzluklar en az oranda çiftleri etkiler. Oysa sadece dünyevi bir evlilikte en ufak şeyler dert olacak ve öldüğünüz zaman bile yapılacak işler listeniz hâlâ dolu olacaktır.

Huzurlu ve mutlu yaşamak için birçok şeye değil evliliğin İslami evlilik olmasına ihtiyaç vardır ve bu tek ölçüdür. Biz herhangi bir evlilik sitesi, flört sitesi, arkadaş arama sitesi, sevgili bulma sitesi, eğlence sitesi, kız arkadaşı edinme sitesi gibi, diğer farklı amaçlarda ki evlilik siteleri gibi sitelerden değil, tam aksine bir müslüman evlilik, islami evlilik sitesi’yiz.

Mevla bize İslami evliliğin güzelliğinde yaşamayı ve yaşlanmayı nasip etsin.