Aşk ve Evlilik

İslami Evlilik Anahtarı

İnsan tüm arayışlarını islami bir evlilikle en güzel şekilde neticelendirebilir.

Bir baba olmak, anne olmak, evlat sahibi olmak, helalinden rızk temini içinde olmak, ruhen ve fiziken sağlıklı olmak, ve sayabileceğimiz daha bir çok şey İslami evlilikle mümkündür.

Bir yerde adalet arıyorsak; adalet dağıtanların evliliklerinde islami evlilik yoksa, adalet ve dalalet yer değişmiş demektir. Her şeyi huzurla, selametle kuşatan islam tabiki evlilikleri de islami evlilik olarak kuşatır. Kendisini islam’ın evliliğine teslim eden kişi ve ailesi müslüman bir ailedir.

Ve müslüman evliliğin ailesinden, islami evliliğin ailesinden tertemiz nesiller yetişir. Mayası sağlam olan yoğurdun tadı gibi yetişecek nesillerin temeli de sağlam olur. Eğer evliliğinizin adı islam olmuşsa, islami evlilik olmuşsa, işiniz, eşiniz, yavrularınız islamın ailesi olacaktır. Huzurlu yaşamanın ve mutlululuğun tek bir anahtarı var: O’da islami evlilik anahtarıdır.

islami-evlilik-anahtariEvinizi, evliliğinizi islami evlilik anahtarı ile açmazsanız ve kilitlemezseniz her türlü hırsızlığın ve arsızlığın mekânı olacağına toplumumuzda şahit olduğumuz gibi kendi ailemizde de şahit olacağız. İşte bu acılı duruma düşmemek için, islami evliliğe bismillah demenizin vaktindesiniz. İslami evliliğin anahtarına siz talip olun bizde en uygun üyelerimizi sizinle tanıştıralım.

İslami evlilik en güzel anne olmaktır.

İslami evlilik en güzel baba olmaktır.

İslami evlilik en güzel eş olmaktır.

İslami evlilik en güzel komşu olmaktır.

İslami evlilik en güzel insan olmaktır.

İslami evlilik en güzel olmaktır.